First Section

3D product configurator

Bied website bezoekers een unieke online shop ervaring door middel van een 3D product configurator.

Stel je voor, je hebt een prachtig product ontwikkeld die leverbaar is in verschillende combinaties van kleuren en materialen. Het liefst zou je dit product aan de wereld willen presenteren in al die mogelijke kleur en materiaal samenstellingen; je huurt een professionele fotostudio in, assembleert alle producten en zet iedere product variant één voor één op de foto. Dit is behoorlijk arbeidsintensief en kostbaar!

Verhoog sales, biedt een verbeterde klantbeleving en verlaag kosten door middel van een 3D product configurator

Dit is de tool voor het vertonen van producten in alle kleur- en materiaal variaties. Met een online configurator kunnen potentiële kopers eenvoudig alle mogelijke varianten zelf samenstellen. De producten worden volledig in 3D gepresenteerd waardoor de koper een perfect beeld krijgt en tot de kleinste detail kan bekijken.

Augmented reality

Door middel van augmented reality (AR) is het mogelijk om ieder product in een ruimte te projecteren door gebruik van een smartphone of tablet. Dit geeft een extra dimensie en unieke shop ervaring!

Ontzorg en neem iedere twijfel weg bij een aankoopkeuze

Hoe zal die tafel eruit zien in de woonkamer? Wordt het een tafel van donker eiken? Of zal een lichte kleur beter passen in de ruimte? Doormiddel van augmented reality neem je alle onnodige twijfels weg bij de potentiële kopers, doordat ze het product virtueel kunnen bekijken in hun eigen omgeving.

Hoe werkt een 3D product configurator met augmented reality?

Heel eenvoudig! Via de website of webshop kunnen websitebezoekers hun ideale product samenstellen door middel van de 3D product configurator in de gewenste kleur- en materiaal samenstelling. Vervolgens wordt er een unieke QR code gegenereerd die het mogelijk maakt om het product via smartphone of tablet in augemented reality te bekijken.

First Section
Contact

Contact

Heb je vragen of wil je de mogelijkheden bespreken? Bel, mail of maak gebruik van het contactformulier.

Contactpersoon: Dennis van Dooijeweert

T: 020-2101037
E: info@renderfabriek.nl
Gedempt Hamerkanaal 135
1021 KP Amsterdam Nederland

KvK: 51045346
BTW: NL001517358B93

1 Step 1
reCaptcha v3
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
Contact